(FOTO) MUK NA AERODROMU: Tela ubijenih u Libiji sačekali članovi porodice i Dačić

Izvor: Kurir, 23.Feb.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) MUK NA AERODROMU: Tela ubijenih u Libiji sačekali članovi porodice i Dačić

BEOGRAD - Posmrtni ostaci tragično nastradalih Slađane Stanković i Jovice Stepića, službenika Ambasade Srbije u Libiji, stigli su večeras oko 19.30 časova na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Tela tragično nastradalih službenika ambasade Srbije u Libiji dočekali su članovi porodice, predstavnici MSP i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Komemoracija nastradalim službenicima biće održana u četvrtak.

Avion sa telima poginulih srpskih državljana doleteo je iz Istanbula, do koga su prevezena avionom malteške kompanije iz Tripolija.

U libijskoj dokumentaciji o obdukciji, kako saznaje RTS, nije naznačen uzrok smrti radnika ambasade, nego su pobrojane i opisane povrede. Obdukcija će ponovo biti urađena u Beogradu.

Sladana Stanković i Jovica Stepić oteti su u novembru prošle godine, a poginuli su pre nekoliko dana u americkim vazdušnim napadima na baze Islamske države kod libijskog grada Sabrata.

(S.V./Tanjug)

Autor: Agencija TANJUG,Foto: Dragan Kadić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijela Slađane Stanković i Jovice Stepića večeras u Beogradu

Izvor: Cafe.ba, 23.Feb.2016

Avion sa tijelima tragično nastradalih službenika Ambasade Srbije u Libiji Slađane Stanković i Jovice Stepića stići će večeras na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu.

Nastavak na Cafe.ba...

Posmrtni ostaci službenika ambasade Srbije u Libiji dopremljeni u Beograd

Izvor: Cafe.ba, 23.Feb.2016

- Posmrtni ostaci dvoje tragično nastradalih službenika ambasade Srbije u Libiji, Slađane Stanković i Jovice Stepića, dopremljeni su u Beograd, redovnim letom iz Istanbula

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.