Avganistanci i Iranci pokušali da ilegalno uđu u Hrvatsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistanci i Iranci pokušali da ilegalno uđu u Hrvatsku

ZAGREB -

Na području sela Lipovac, nedaleko od međudržavnog graničnog prelaza sa Srbijom, hrvatska policija je u nedozvoljenom prelasku državne granice zatekla i uhapsila osmoro državljana Avganistana i Irana, saopštila je danas vukovarsko-sremska Policijska uprava.

Ilegalcima je određena zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj i pokrenut postupak njihovog povratka u Srbiju iz koje su nezakonito prešli u Hrvatsku.

Zbog falsifikovanja dokumenata jutros je u vukovarsko-sremsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policijsku upravu priveden 24-godišnji državljanin Libije.

On je putovao međunarodnim vozom na liniji Beograd-Filah, a policiji je prilikom kontrole pasoša nakon ulaska voza u Hrvatsku, pokazao falsifikovanu slovačku ličnu kartu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.