Leskovac: Od početka godine prijavljeno 136 slučajeva nasilja u porodici

Izvor: Press, 20.Sep.2013, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Od početka godine prijavljeno 136 slučajeva nasilja u porodici

Krivične prijave su podnete protiv 133 muškarca i 10 žena, navodi se u saopštenju PU.

Najveći broj nasilja u porodici zabeležen je na teritoriji Leskovca 144, zatim u opštinama Bojnik i Vlasotince po sedam , Lebanu šest i dva slučaja u Medveđi.

U najmanjoj opštini Crna Trava nije bilo prijavljivanja zbog nasilja u porodici.

U saopštenju se dodaje da je najveći broj ovih krivičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dela izvršen u prostorijama porodičnog domaćinstva a povrede su najčešće nanošene rukama, drvenim motkama, ciglama, kamenjem i noževima.

Leskovačka policija je od 2011. do 2013. godine tužilaštvu podnela 421 krivičnu prijavu protiv osumnjičenih za nasilje u porodici.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ove godine u Leskovcu 136 prijava za porodično nasilje

Izvor: Blic, 21.Sep.2013, 00:32

Policijska uprava ( PU) u Leskovcu saopštila je danas da je od početka godine, policiji prijavljeno 136 slučajeva nasilja u porodici. ..Krivične prijave su podnete protiv 133 muškarca i 10 žena, navodi se u saopštenju PU...Najveći broj nasilja u porodici zabeležen je na teritoriji Leskovca 144,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.