Srpska pevačica o iskustvu iz bolnice dok se borila protiv koronavirusa

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 10:40

Srpska pevačica o iskustvu iz bolnice dok se borila protiv koronavirusa

Pevačica Lena Kovačević je pre nedelju dana objavila da se nalazi u bolnici zbog toga što je bila pozitivna na koronavirus. Ona se sada opet oglasila na Instagramu, kako bi obavestila svoje obožavaoce da se trenutno nalazi kod kuće.

"Dragi prijatelji, još jednom, hvala svima na podršci: familiji, prijateljima, brojnim kolegama, saradnicima, novinarima, a pre svega najveći aplauz za Lekare i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medicinske Heroje bolnice Bežanijska Kosa. Dr Marija Zdravković... Ne postoji dovoljno reči hvale za vas, ne samo moje već svih pacijenata sa kojima sam bila u kontaktu - pažnja i briga koju pokazujete je nešto što je zaista u domenu #superheroj 2020 statusa", napisala je ona, te dodala:

"Kod kuće od danas, ne izgledam kao na fotografiji. A i zašto bih, pitam ja fotografa... Bog vas blagoslovio na ovaj divni praznik lekara i svih nas... Pacijenata. Voli vas L", napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Pevačica u bolnici, Goncić malaksao: Evo ko sve od naših poznatih ima simptome koronavirusa

Samo pre nedelju dana Lena Kovačević objavila je da je u bolnici sa simptomima koronavirusa. U istoj objavi rekla je da nije bila u kontaktu sa zaraženima, i da joj je prvi test bio negativan, tako da čeka potvrdu rezultata drugim testom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.