Poslednjih godina bila je sasvim nepokretna Neutešna Lena Kovačević posle VELIKOG GUBITKA otkrila detalje majčine bolesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 12:59

"Poslednjih godina bila je sasvim nepokretna" Neutešna Lena Kovačević posle VELIKOG GUBITKA otkrila detalje majčine bolesti

Pevačica prolazi kroz veoma teške dane...

Nada Kovačević, majka poznate džez pevačice Lene Kovačević i supruga dramskog pisca, scenariste, reditelja i akademika Dušana Kovačevića, preminula je.

Tužnu vest saopštila je javnosti Lena je na svom Instagram profilu. Neutešna pevačica podelila je fotografiju svoje majke i javno se oprostila od nje emotivnim rečima.

Ona se sada oglasila na svom Instagramu i tom prilikom je otkrila potresne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detalje.

Moja dobra majka je poslednjih godina bila sasvim nepokretna. Najduže je išla u Manastir Vavedenje na Senjaku. Volela ga je svim srcem - napisala je Lena, a potom nastavila.

- Upokojila se na dan Svete Julijane (zaštitnice žena) i Svetog Mitropolta Kijevskog Petra čije mošti počivaju u Manastiru Vavedenje na Senjaku - dodala je ona.

- Između ostalih čuda, najpoznatiji je po podizanju nepokretnih. Slava tebi, Bože - zaključila je Lena.

Inače, Nada Kovačević se, za razliku od slavnog supruga Dušana i naslednice, nije bavila umetnošću, već advokaturom. Važila je za uglednu, cenjenu i uspešnu damu, a mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub njihove kuće i žena van domašaja javnosti.

Srbija Danas/A.N.
Pogledaj vesti o: Lena Kovačević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.