Održana promocija novog albuma Lene Kovačević - DŽEZERI! FOTO

Izvor: Svet plus, 28.Nov.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana promocija novog albuma Lene Kovačević - DŽEZERI! FOTO

Pop-džez pevačica i kompozitor, Lena Kovačević, predstavila je svoj treći album pod nazivom "Džezeri" u izdanju PGP RTS-a, na promociji održanoj u Ellington's klubu, u hotelu Hajat.

Ovaj album - omaž pesmama koje svi volimo, sačinjen je od 10 numera, među kojima su ''Sa druge strane jastuka'', "Dobro jutro džežeri'', ''442 do Beograda'', ''Od kada tebe volim''... Album je rađen u Beogradu i Njujorku, aranžiran i produciran od strane Vladimira Nikolova, Leninog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prijatelja sa muzičkog konzervatorijuma iz Amsterdama i čoveka odgovornog za orkestraciju Oskarom nagradjenog filma  ''The Artist''.

Lenina želja je bila da kompozicije koje volimo i poznajemo, čujemo iz jednog sasvim novog ugla. Ova vrsta albuma-obrada u svetu je postao gotovo standard, kod nas je ovo jedna od svežih ideja, koja kroz kolaž pop i džez muzike prikazuje  Bajagine pesme u jednom novom tonu i senzibilitetu.

 
Pogledaj vesti o: Lena Kovačević

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.