Ne vidim u tome ništa dobro! Lena Kovačević osudila pevače zbog tekstova koje pevaju - poslala snažnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 15:01

"Ne vidim u tome ništa dobro!" Lena Kovačević osudila pevače zbog tekstova koje pevaju - poslala snažnu poruku

Otkrila kako je došlo do saradnje sa KARE brendom!

Sa KARE brendom nikada nije dosadno. Pored toga što nude zanimljiv nameštaj, rasvetu i dekoraciju za Vaš životni i poslovni prostor, oni često spremaju i interesantne kampanje sa prijateljima kuće koji rado učestvuju u promociji KARE brenda.

Ovoga puta su napravili zanimljivu "Be Urban" saradnju sa Lenom Kovačević na temu lifestyle-a, urbanog života i kolekcija koje prate ovaj koncept. Urbana publika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je videla i doživela mnogo toga, teško je iznenaditi, ali KARE uspeva u tome - nesvakidašnjim motivima na komodama, šarenim nameštajem za terase i bašte, zanimljivom postavkom i pre svega uvek svežim konceptom i težnjom da Vas Vaš prostor očarava u svakom momentu.

Ekipa portala Srbija Danas razgovarala je sa Lenom Kovačević, a ona nam je otkrila kako je došlo do saradnje sa KARE brendom.

- Sa ljudima iz Kare-a sam se upoznala kroz jedno zajedničko snimanje i saradnja se desila spontano. Oni zastupaju jednu filozofiju života koju ja baš volim, a to je da je ta radost življenja u nekim detaljima izuzetno važna. Inspirativan mi je način na koji njihovi dizajneri razmišljaju, da sitnice čine život. Njima sitnice čine ambijent potpuno drugačijim u odnosu na druge brendove. Uvek se u mom svetu i poimanju dizajna nameštaja potpuno izdvajaju od svega što imamo na tržištu i s razlogom su napravili svetski uspeh - rekla je Lena o saradnji sa brendom KARE.

Iskoristili smo priliku da sa pevačicom razgovaramo i o aktuelnim temama na javnoj sceni i u našem društvu. Upitali smo Lenu šta misli o "Evroviziji" koja se nedavno održala u Liverpulu.

- Pratila sam takmičenje, ali je "Evrovizija" svake godine meni sve manje bliska i draga. Ove godine sam razočarana od produkcije do izbora pesama jer je sve bilo pomalo čudno, ali čudno je i vreme u kojem živimo, pa je valjda i "Evrovizija" odraz vremena u kome živimo. Pobednica ovog takmičenja je odličan performer i fantastičan vokal. Ona je za klasu iznad mnogo čega što smo ikada videli na "Evroviziji", ali ne mislim da je fer da se neko ko je već pobedio vraća na evrovizijsku scenu jer se onda stvara specifičan osećaj kod ljudi i već imate favorita jer je poznajemo. Ja bih volela da tu uvek imamo neke nove ljude i nove izvođače - rekla nam je Lena.

Nedavno je Srbiju zadesila velika tragedija, što je navelo mnoge da se zapitaju kakvu poruku šalju tekstovi novokomponovanih pesama. Upitali smo Kovačevićevu da nam kaže šta misli o ovoj temi:

- Ne znam šta imamo dobro da mislimo o tome. Nema ništa dobrog u tome zato što su to sutra tekstovi koji se odražavaju na naše klince. To je tekst koji će oni sutra da ponavljaju međusobno ili da pričaju sa drugarima. To je način na koji će se obraćati devojkama. U tome ne vidim ništa dobro. Tu bi trebalo da se napravi jedan rez i jedna ozbiljna kontrola toga šta ide u medije - rekla je pevačica za portal Srbija Danas.

Razgovarali smo sa Lenom i o njenom novom albumu "Cafe", a šta nam je rekla o svojim pesmama saznajte u video prilogu u nastavku:
Pogledaj vesti o: Lena Kovačević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.