Izvor: Pančevac-online.com, 04.Feb.2023, 19:44

JOŠ DVA STANA DOBILA SVOJE VLASNIKE Završeno drugo izvlačenje nagradne igre UZMI RAČUN I POBEDI Nagrade otišle u Vršac i Rakovicu!

Završeno je drugo izvlačenje novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. Još dva stana u beogradskom naselju „Zemunske kapije“ dobili su nove vlasnike. Dobitnica jednoiposobnog stana od 46,5 kvadrata je Dragana Slamarski iz Vršca. KOD: CJ246144 Dvosoban stan veličine 54 kvadrata ide Senki Jovanović iz Beograda (Rakovica). KOD: BE971063 Lena Kovačević, u društvu voditelja Slobodana Šarenca, […] The post JOŠ DVA STANA DOBILA SVOJE VLASNIKE Završeno drugo izvlačenje nagradne igre UZMI RAČUN I POBEDI Nagrade otišle u Vršac i Rakovicu! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Lena Kovačević

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Dobitnica stana za RTS: Nisam gledala izvlačenje, u šoku sam

Izvor: RTS, 04.Feb.2023

Dragana Slamarski, dobitnica stana u drugom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", kaže za RTS da nije gledala večerašnje izvlačenje, da su joj javili da je ona srećna dobitnica, kao i da je u velikom šoku. . Ekipa RTS-a dobitnicu stana zatekla je na radnom mestu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.