Rođendanski festival Long Night

Izvor: B92, 23.Feb.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanski festival "Long Night"

Koncertna agencija "Long play" će 26. marta u Domu omladine Beograda, povodom 10 godina postojanja, organizovati muzički festival "Long Night" na kojem će svirati Darko Rundek i njegov Cargo trio, Rambo Amadeus, Letu štuke i mnogi drugi.

Kako se navodi u današnjem saopštenju "Long play-a", na prvom izdanju "Long Nighta" nastupiće 12 domaćih i regionalnih izvođača na ukupno tri bine - u renoviranoj velikoj dvorani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Doma omladine Beograda, u sali "Amerikana" i u Džez klubu.

U velikoj dvorani, nalaziće se, kako se navodi, "primereno nazvana 'Pozornica' na kojoj će nastupiti, redom: podgoričko-nikšićki sastav Autogeni trening, sarajevske Letu štuke, zagrebački Rundek Cargo trio i beogradski veterani mračnog zvuka Block out".

Na „Bini" u sali "Amerikana" sviraće The Dibidus iz Beograda, zagrebački Pips, chips, videoklips, slovenački Magnifico i Rambo Amadeus.

Na "Stejdžu" u Džez klubu nastupaće novosadska Nova, makedonska grupa Superhiks i 16x8x23 iz Stare Pazove i banjalučki Sopot.

Ulaznice za prvi Long Play festival "Long Night" mogu se naći u prodaju od petka 25. februara na blagajni DOB-a, i preko mreža Cardservisa, Tiketservisa i Eventima, gde će pojedinačna karta koštati 1.800 dinara, dok će "Karta za dvoje" koštati samo 3.000 dinara!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.