Preminula glumica Olimpija Dukakis

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2021, 07:41

Preminula glumica Olimpija Dukakis

Poznata američka glumica i dobitnica Oskara Olimpija Dukakis preminula je u subotu u 89. godini, saopštila je njen agent Alison Levi.

Olimpija Dukakis je dobila Oskara za najbolju sporednu ulogu u romantičnoj komediji "Opčinjena mesecom" iz 1988, u kojoj je igrala sa Šer, preneo je AP.

Uzrok smrti nije saopšten.

Olimpija Dukakis je bila udata za glumca Luisa Zoriča, sa kojim je imala troje dece. Njen suprug preminuo je 2018. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Preminula glumica Olimpija Dukakis

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2021

LOS ANÐELES - Poznata američka glumica i dobitnica Oskara Olimpija Dukakis preminula je u subotu u 89. godini, saopštila je njen agent Alison Levi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.