Bloskbuster revija - nabavite kartu

Izvor: Mondo, 29.Maj.2013, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bloskbuster revija - nabavite kartu

Ulaznice za letnju reviju filmova "Blockbuster", u tri grada u Srbiji, puštene u prodaju.

Ulaznice za letnju reviju filmskih hitova "Blockbuster", koja će biti održana od 14. do 19. juna, od danas su u prodaji na blagajnama Centra "Sava" u Beogradu i bioskopa "Vilin Grad" u Nišu, dok se u bioskopu "Arena Cineplex" u Novom Sadu mogu kupiti od petka, 31. maja.

"Blockbuster" će publici premijerno predstaviti 12 naslova koji će obeležiti letnju filmsku sezonu 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine, a na programu će biti i film iznenađenja.

U Beogradu se ulaznice prodaju i u odabranim "Greenet" kafeterijama: "Stari grad" (Nušićeva 4), "Greenet Bulevar" (Bulevar Kralja Aleksandra 72-74) i "Greenet Hill" (Požeška 42, Banovo brdo).

Cene karata za letnju reviju filmskih hitova "Blockbuster" kreću se od 200 do 450 dinara.

Za termine u 12 i 14 časova u Centru "Sava", u kojima se prikazuju porodični filmovi "Kruds" i "Čuvari tajnog kraljevstva", cena karte je 200 dinara. Cena za večernje termine, 18:30, 20:30 i 22:30 u Centru "Sava" je 350 dinara, dok ulaznice za film koji zatvara reviju, "Svetski rat Z", košta 400 dinara.

Cene ulaznica za projekcije u bioskopu "Arena Cineplex" u Novom Sadu su 350 dinara, dok ulaznica za "Svetski rat Z", koji se u ovom bioskopu prikazuje u 3D-u, košta 450 dinara.

Karte za projekcije filmova letnje revije "Blockbuster" u bioskopu "Vilin Grad" u Nišu mogu se kupiti za 250 dinara, dok ulaznica za "Svetski rat Z" (takođe se u ovom bioskopu prikazuje u 3D-u) košta 350 dinara.

Sve informacije o programu mogu se naći na adresi blockbuster.mcf.rs.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blockbuster revija - nabavite kartu

Izvor: Mondo, 29.Maj.2013

Ulaznice za letnju reviju filmova "Blockbuster", u tri grada u Srbiji, puštene u prodaju...Ulaznice za letnju reviju filmskih hitova "Blockbuster", koja će biti održana od 14. do 19. juna, od danas su u prodaji na blagajnama Centra "Sava" u Beogradu i bioskopa "Vilin Grad" u Nišu, dok se u bioskopu...

Nastavak na Mondo...

Počinje prodaja karata za letnju reviju filmova Blockbuster

Izvor: NC magazin, 29.Maj.2013

.Od 14. do 19. juna u Beogradu, Novom Sadu i Nišu odžaće se letnja revija filmskih hitova, koja nosi naziv Blockbuster. O danas su u prodaji ulaznice za ovaj događaj i to na blagajnama Sava Centra u Beogradu i bioskopa "Vilin Grad" u Nišu, dok se u bioskopu "Arena Cineplex" u Novom Sadu mogu naći...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.