Otkazan koncert hard rok grupe Whitesnake u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2022, 13:33

Otkazan koncert hard rok grupe "Whitesnake" u Beogradu

Koncert britanskog hard rok benda "Whitesnake", planiran za 6. jul na Stadionu Tašmajdan, na žalost je otkazan zbog bolesti članova benda, stoji u saopštenju organizatora "Avalon produkcija".

"Kao i svi, zatečeni smo najnovijom informacijom Dejvida Koverdejla, pevača i lidera grupe "Whitesnake" da nisu u mogućnosti da održe preostali deo evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu Tašmajdan, koji je bio gotovo rasprodat. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Naše žaljenje je utoliko veće što od 11 koncerata koji su otkazani, tri organizuje Avalon produkcija - Beograd, Skoplje i Sarajevo", stoji u saopštenju.

Kako navode iz "Avalona", za sada nemaju nikakve informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za beogradski koncert moći će da izvrše povrat novca na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigstixa, od ponedeljka 11. jula.

Avalon produkcija iz Skoplja se izvinjava svim fanovima i zahvaljuje im na podršci u ovim teškim trenucima u kojima su apsolutno nemoćni jer je zdravlje Dejvida Koverdejla i članova benda na prvom mestu.

Podsetimo, bend "Whitesnake" koji je osnovan 1978. godine, krenuo je na oproštajnu svetsku turneju i planirao je da svakako poseti Beograd 6. jula na Tašmajdanu, na kome su bili 2019. godine, kada je kiša ranije završila koncert.

U proteklih 15 godina gostovali su u prestonici Srbije takođe na Tašmajdanu 2006, a kasnije i u Beogradskoj Areni, Kalemegdanu i u Hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Whitesnake u Areni

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Whitesnake" ne dolazi u Sarajevo, povrat novca za kupljene ulaznice od 12. jula

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2022, 12:42

Koncert koji je svjetski poznati bend "Whitesnake" trebao održati u sarajevskoj Skenderiji 19. jula u okviru evropske turneje otkazan je zbog boelsti članova sastava, a Avalon produkcija izrazila je žaljenje zbog otkazivanja ovog muzičkog spektakla, te najavila povrat novca od kupljenih ulaznica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.