Nikola Vranjković završava koncertnu sezonu u Domu omladine

Izvor: Studio B, 24.Dec.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Vranjković završava koncertnu sezonu u Domu omladine

Kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor Nikola Vranjkovic , održaće veliki beogradski koncert sa svojim bendom u Velikoj sali Doma omladine Beograda u nedelju, 28. decembra u 21h.

Vranjković, autor gotovo celokupnog opusa čuvene grupe Block Out, na koncertu će izvesti veliki broj kompozicija iz različitih perioda rada svog nekadašnjeg benda.

Publiku očekuju i numere sa Vranjkovićevih solo albuma "Za ovde ili za poneti" i najnovijeg CD-a "Bremeplov" koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je pre dva meseca i zvanično izdat za izdavačku kuću Multimedia music.

Koncert u Domu omladine biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.

Mini album čine četiri pesme: ,,Ispod tvoga oka" u kojoj gostuje pijanistkinja Danica Borisavljević ,,Nagrada za strah" u kojoj Octave mandolu svira Dejan Lalić iz grupe Orthodox Celts, zatim ,,Plovni put" snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub i ,,Bremeplov", numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević.

Uz EP, Nikola Vranjković nedavno je objavio i novu knjigu sa istim nazivom - ,,Bremeplov".

Posetioci koncerta u nedelju, do svog primerka knjige moći će da dođu po promotivnim cenama.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nikola Vranjković: Trudićemo se da koncert u Domu omladine Beograda bude zaista poseban

Izvor: Story, 24.Dec.2014

28. decembar rezervisan je za dobro poznati alternativni zvuk sastava Block Out, ali i pesmama sa najnovijih albuma Za ovde ili za poneti i Bremeplov...Nikola Vranjković, foto: Darko Kovačević..Veliki beogradski koncert Nikole Vranjkovića biće održan 28. decembra u 21 čas, u Velikoj sali Doma...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.