Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2021, 10:47

Bajaga sa Arsenal festa: Konačno svirke, jedva smo dočekali

Svi smo jedva dočekali da konačno počne da se svira, meni je ovo prva uživo svirka ove godine i drago mi je mnogo zbog toga, rekao je Momčilo Bajagić Bajaga za N1 sinoć, na otvaranju Arsenal festa. Arsenal fest koji je počeo sinoć u Kragujevcu, prvi je veliki muzički festival na otvorenom od početka pandemije koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Fest,   Kragujevac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Arsenal Fest 11 – dan prvi: Kraj suše

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jun.2021

Konačno je došao taj momenat da i ljudi iz festivalske industrije i ljubitelji dobre muzike i provoda mogu da iskoriste krilaticu korišćenu u toku prethodnih parlamentarnih izbora u Crnoj Gori. Osvježilo je, a glavni krivac za to je 11. izdanje Arsenal Festa, koje je otpočelo juče u Kragujevcu,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.