Izvor: Blic, 29.Sep.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ksenija kao glumica

Na proleće počinje snimanje filma „Gospođica Li spasava svet” koji će režirati Dušan Jelić, a u ovom ostvarenju će igrati Ana Sakić, Dragan Nikolić, Bane Vidaković, Ivan Zarić, Boris Milivojević, Marijana Mićić, Marina Vodeničar i Milena Jakšić, a moguće je da će jednu od uloga dobiti i pevačica Ksenija Pajčin.



- To je priča o devojci-telohraniteljki koja pesnicama brani svoje prijatelje od neprijatelja u vremenu tranzicije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << U filmu ima mnogo akcionih scena, ali i dirljivih, lirskih momenata - izjavio je Dušan Jelić koji je dodao da će glavna glumica biće odabrana nakon probnog snimanja, jer je za tu ulogu potrebno znanje borilačkih veština. Pozvaćemo Natašu Marković, Anu Maljević i Kseniju Pajčin - najavio je reditelj.

Film će producirati kuća „Gospođica Li prodakšn” koju su osnovali Jelić i glumica Ana Sakić, a snimanje počinje na proleće.

- Scenario za „Gospođicu Li” je završen i ugovor sa sponzorima potpisan. Snimanje treba da počne na proleće, a premijeru planiramo za oktobar naredne godine - rekao je Jelić koji je i autor scenarija.

Saradnik na scenariju je Loreta Babić, a u toku su kontakti sa Borom Đorđevića oko pisanja muzike za film.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.