Zašto su Megan, Hari, Kejt i Vilijam SKLONJENI IZ PRVOG REDA NA KRALJEVSKOM VENČANJU?

Izvor: Story, 12.Okt.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su Megan, Hari, Kejt i Vilijam SKLONJENI IZ PRVOG REDA NA KRALJEVSKOM VENČANJU?

Princeza Evgenija, unuka britanske kraljice Elizabete, udala se danas za dugogodišnjeg partnera Džeka Bruksbenka pred 850 zvanica. Venčanju su prisustvovali svi članovi kraljevske porodice, ali i brojne poznate ličnosti. Ovo je drugo kraljevsko venčanje ove godine, s obzirom na to da su princ Hari i Megan Markl u maju izgovorili sudbonosno “da”. Crkveno venčanje princeze ... The post Zašto su Megan, Hari, Kejt i Vilijam SKLONJENI IZ PRVOG REDA NA KRALJEVSKOM VENČANJU? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri ljubavi princa Harija na istom mestu u istoj boji: Koja je najlepša – Čelzi Dejvi, Kresida Bonas ili Megan Markl ?

Izvor: Story, 13.Okt.2018, 14:16

Juče je pred oko 800 zvanica sudbonosno “Da” izgovorila unuka kraljice Elizabete, princeza Judžin. Kao što smo i očekivali, dame su za ovu priliku odabrale najlepše kreacije i zablistale u punom sjaju, ali jedna činjenica nikako nije mogla da nam promakne – na istom mestu, u isto vreme i...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.