Nije princeza, a venčanje kraljevsko: Udaje se Pipa, sestra Kejt Midlton (FOTO)

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije princeza, a venčanje kraljevsko: Udaje se Pipa, sestra Kejt Midlton (FOTO)

Pipa Midlton (33), sestra britanske princeze Kejt, udaje se za bogatog finansijera Džejmsa Metjuza u crkvi iz 12. veka u selu Inglfild zapadno od Londona.

Venčanju "teškom" 350.000 evra, prisustvuju, svakako, sestra Kejt sa suprugom princom Vilijamom i njihovo dvoje dece, princom Džordžom (3) i princezom Šarlotom (2), prenosi AP.

Kraljica Elizabeta Druga ne prisustvuje venčanju, kao ni princ Čarls i njegova supruga Kamila.

Mladu je, do oltara, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dopratio otac Majkl, a Pipa nosi prelepu venčanicu koju je dizajnirao Žil Dikon.

Na venčanjuse očekuje oko 150 gostiju, među kojima su i poznate ličnosti kao što je švajcarski teniser Federer sa suprugom.

Pogledajte i sami kako izgleda ovo venčanje "iz bajke".

Galerija
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje,   London

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.