Megan je lagala

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 15:38

"Megan je lagala"

Pre venčanja Megan i princa Harija 2018. godine, Ninaki Pridi, najbolja prijateljica iz detinjstva i deveruša vojvotkinje na njenom prvom venčanju s Trevorom Engelsonom, rekla je za "Dejli mejl": "Megan je uvek bila fascinirana kraljevskom porodicom. Želi da bude sledeća princeza Dajana".

Megan Markl je u "intervjuu decenije" rekla Opri Vinfri da nije odrasla "znajući mnogo o kraljevskoj porodici" i da nije bila spremna za ulogu koju će zauzeti u njoj, ali njena najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijateljica iz detinjstva tvrdi da je to laž i da je Megan Markl bila oduvek fascinirana dvorom.

Vojvotkinja od Saseksa (39) upotrebila je dvosatni intervju kako bi otkrila kako je u "firmu" ušla "naivno", objasnivši da ju je Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, učila kako treba da se pokloni pre susreta s kraljicom u Kraljevskoj loži u Vindzoru.

Megan je dodala je da "nikad nije guglala svog supruga" kad je prvi put počela da se zabavlja s princom Harijem, ali da je zato morala da progugla britansku himnu.

Međutim, Megan je priznala da je poznavala suprugovu rođaku princezu Jevgeniju pre susreta s njim na njihovom prvom sastanku, za koji se priča da ga je dogovorila dizajnerka Miša Nonu, čiji je bivši suprug Aleksander Gilkes bio prijatelj i s princom Harijem i s princom Vilijamom u Itonu.

Fotografija petnaestogodišnje Megan kako pozira u centru Londona, pa ispred Bakingemske palate, s prijateljicom Ninaki, tokom evropskog putovanja 1996. godine, pojavila se pre velikog vojvotkinjinog dana.

Autor knjiga o kraljevskoj porodici Robert Džobson je naglasio da ne veruje u Meganine tvrdnje da je u sve ušla nepripremljena. Megan je neiskrena od početka otkad tvrdi da nije znala ko je princ Hari. Puna entuzijazma je pričala o članovima kraljevske porodice u intervjuu povodom veridbe", rekao je Džobson.

Ninaki Prida je ispričala i da je njenu nekadašnju prijateljicu Megan jako zanimala kraljevska porodica.

"Znam da je bila fascinirana njom. Imala je knjigu o princezi Dajani na svojoj polici i čak mi je dok je bila još s Trevorom rekla da bi htela da otputuje u London i ostane tamo barem mesec dana. Ne sećam se kad je to tačno bilo, ali bila u braku sa Trevorom i glumila je u seriji 'Suits'", rekla je Ninaki Prida i dodala:

"Nisam bila šokirana niti čak iznenađena kad sam čula za princa Harija. Znam da je nekad volela da gleda filmove 'Princezini dnevnici' o devojci iz naroda koja je postala deo kraljevske porodice. Jako ju je obuzela ta ideja", dodala je Ninaki Pridi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.