Beks i Torp na kraljevskom venčanju

Izvor: B92, 24.Apr.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beks i Torp na kraljevskom venčanju

Engleski fudbaler Dejvid Bekam i australijski plivač Jan Torp nalaze se među zvanicama za venčanje veka', kako ga nazivaju mediji širom sveta.

Venčanje princa Vilijama i njegove izabranice Kejt Midlton zakazano je za naredni petak, a zvanična lista gostiju objavljena je u subotu.

Na listi se nalazi 1.900 zvanica, od kojih su većina članovi kraljevskih porodica širom sveta, a od sportista među zvezdama na njemu su samo Bekam i Jan Torp.

Uz svaku od poznatih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ličnosti stoji i objašnjenje kako oni poznaju princa Vilijama. Tako za Bekama piše da se sa princem susreo više puta, a da su nedavno zajedno radili kao ambasadori kandidature Engleske za organizaciju Svetskog prvenstva u fudbalu.

Što se tiče Torpa, princ ga je upoznao prošle godine u Australiji i od tada je podržavao humanitarnu organizaciju bivšeg olimpijskog i svetskog šampiona, čiji je cilj poboljšanje edukacije dece.

Među zvanicama nalaze se i Bekamova supruga Viktorija, čije kreacije bi Kejt Midlton trebalo da nosi kada postane princeza, reditelj Gaj Riči, pevač Elton Džon i mnogi drugi...
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.