Nedelja, 24.04.2011.

13:13

Beks i Torp na kraljevskom venčanju

Engleski fudbaler Dejvid Bekam i australijski plivač Jan Torp nalaze se među zvanicama za ‘venčanje veka’, kako ga nazivaju mediji širom sveta.

Izvor: B92

Default images

Venčanje princa Vilijama i njegove izabranice Kejt Midlton zakazano je za naredni petak, a zvanična lista gostiju objavljena je u subotu.

Na listi se nalazi 1.900 zvanica, od kojih su većina članovi kraljevskih porodica širom sveta, a od sportista među zvezdama na njemu su samo Bekam i Jan Torp.

Uz svaku od poznatih ličnosti stoji i objašnjenje kako oni poznaju princa Vilijama. Tako za Bekama piše da se sa princem susreo više puta, a da su nedavno zajedno radili kao ambasadori kandidature Engleske za organizaciju Svetskog prvenstva u fudbalu.

Što se tiče Torpa, princ ga je upoznao prošle godine u Australiji i od tada je podržavao humanitarnu organizaciju bivšeg olimpijskog i svetskog šampiona, čiji je cilj poboljšanje edukacije dece.

Među zvanicama nalaze se i Bekamova supruga Viktorija, čije kreacije bi Kejt Midlton trebalo da nosi kada postane princeza, reditelj Gaj Riči, pevač Elton Džon i mnogi drugi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: