Objavljen snimak hapšenja Srbina na KiM VIDEO

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 11:47

Objavljen snimak hapšenja Srbina na KiM VIDEO

Kosovska Mitrovica -- Pripadnici specijalne kosovske policije jutros su u Severnoj Mitrovici uhapsili Srbina Nenada O, a akciju su izvele četiri jedinice.

Na snimku sigurnosne kamere vidi se kako specijalci sa četiri džipa opkoljavaju Nenada O. koji je u tom trenutku bio bez majice.

Kosovska policija je kasnije saopštila da je on osumnjičen za napad na pripadnike Kfora u Zvečanu.

Podsetimo, od dolaska albanskih gradonačelnika u opštine na severu Kosova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uhapšeno je do sada osmoro Srba, a meštani Gračanice i Raniluga juče su protestovali zbog hapšenja Dragiše Milovanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUTALNOST KURTIJEVIH BANDITA NEMA GRANICA: Objavljen snimak hapšenja Srbina u Kosovskoj Mitrovici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023

Od dolaska albanskih gradonačelnika u opštine na severu Kosova, uhapšeno je do sada osmoro Srba...Pripadnici tzv. Specijalne kosovske policije jutros su u Severnoj Mitrovici uhapsili Srbina Nenada Orlovića, a akciju su izvele četiri jedinice...Na snimku sigurnosne kamere vidi se kako specijalci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.