PREKINUT KONCERT Zdravka Čolića u Zadru! Legendranog pevača gađali dok je pevao - Nikad neće izbledeti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2023, 16:46

PREKINUT KONCERT Zdravka Čolića u Zadru! Legendranog pevača gađali dok je pevao - Nikad neće izbledeti...

Za tren je svima zastao dah!

Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić sinoć je napravio spektakl u Zadru, a tokom nastupa dogodila mu se neočekivana situacija zbog koje je mora da na kratko prekine koncert.

Čola je držao koncert koji je trjao tri sata, a izveo je neverovatnih 46 numera!

Pevač je, sudeći po mnogim storijima koju je postavljala armija fanova, dobio mnoštvo simboličnih poklona od vatrenih fanova, a u jednom momentu su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bacili grudnjak na binu zbog čega je on počeo da se smeje, te je nakratko prestao da peva i počeo da maše brushalterom.

- Ne osećate teret ni godina ni kostiju ni mišića kad su ispred vas hiljade ljudi stopljeni s vama, u istoj vibraciji. Ne verujem da postoji ijedan posao ili poziv u životu koji toliko deluje kao eliksir mladosti kao što je pevanje pred publikom - rekao je Čolić uoči koncerta, a kad je završila čarobna zadarska noć čuvenom pesmom "Ti si mi u krvi", pevač je kratko izjavio:

- Čast, poverenje i ljubav koju sam večeras doživeo od zadarske publike, ta njihova vesela, ozarena lica, kao i nepresušna energija nikad neće izbledeti iz albuma mojih najdražih životnih uspomena - rekao je pevač nakon još jednog koncerta za pamćenje.
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića,   Zdravko Čolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.