Koncert Zdravka Čolića u Nišu zvanično potvrđen

Izvor: Studnel.com, 07.Sep.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Zdravka Čolića u Nišu zvanično potvrđen

Ja bih volio da odem u Niš, ako nas vrijeme posluži, jer sam malo koncerata radio u Srbiji. Zakazali smo već 25. septembra koncert na niškoj Tvrđavi. Niš je centar južne regije i nekako bi to bio jedan bitan koncert na kome bih nastupio, izjavio je Čolić u obraćanju medijima nakon koncerta u Smederevu.
Sinoćni nastup pred mnogobrojnom publikom koji je trajao nešto više od tri sata, zatvorio je 128. po redu manifestaciju Smederevska jesen. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu manifestacije.
Karte za koncert u Nišu su u prodaji od danas i mogu se kupiti na štandu ispred bioskopa Vilin grad i u knjižari Indigo po ceni od 850 dinara.

zdravko colictvrdjavakoncertkoncert zdravka colica
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića,   Zdravko Čolić

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Čola peva Nišlijama 25.septembra

Izvor: juGmedia, 07.Sep.2015

NIŠ – Nakon koncerta u Smederevu velika balkanska zvezda Zdravko Čolić je potvrdio da će 25. septembra nastupiti u Niškoj tvrdjavi...Koncert će biti održan na velikom platou iza Džamije (Salon 77)...Uskoro više detalja oko cene karte i gde se mogu nabaviti...(Kraj)

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.