Oni daju i više od očekivanog i zadatog, bilo da je 40 stepeni iznad ili 20 ispod nule

Izvor: B92, 06.Avg.2021, 14:32

"Oni daju i više od očekivanog i zadatog, bilo da je 40 stepeni iznad ili 20 ispod nule"

"Rudarima Rudarskog basena Kolubara i kostolačkog kopa Drmno čestitam 6. avgust, Dan rudara", poručio je Milorad Grčić, v. d. direktora Elektroprivrede Srbije.

Oni su, ističe, najsnažniji stub na koji se oslanja elektroenergetski sistem Srbije.

"Rudari svoju posvećenost pokazuju svakodnevno, decenijama unazad, u svim vremenskim uslovima. Njihov zadatak je da iskopaju otkrivku i obezbede dovolјno uglјa za srpske termoelektrane, bilo da je 40 stepeni iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili 20 ispod nule. Oni daju i više od očekivanog i zadatog, obaraju sopstvene rekorde i nikada se ne žale. Rudari iz meseca u mesec ispunjavaju proizvodne planove i za sedam meseci ove godine proizvedeno je više 20 miliona tona uglja i više od 64 miliona kubnih metara otkrivke", rekao je.

Grčić je naglasio da je zajedništvo koje pokazuju rudari u obavlјanju svojih svakodnevnih poslova prepoznatlјivo u EPS-u.

"Svi EPS-ovi rudari jedna su složna porodica i samo zahvalјujući požrtvovanosti svakog njenog člana, čitava Srbija i u najtežim trenucima računa na vas. Zahvalјujem vam na svemu", rekao je Grčić.

Prvi čovek EPS-a je ukazao da EPS nastavlјa da unapređuje i modernizuje rudarski sektor i nastojaće da postavi rudarstvo na viši, savremeni nivo, poštujući sve ekološke principe.

"Srbija i EPS bez vas ne mogu i važni ste nam zato i nastojimo da unapredimo uslove rada, i da zajedno stvaramo čvrstu osnovu za sigurnu budućnost građana Srbije. Sa želјom da vas zdravlјe što bolјe služi i da ostvarite što više uspeha u radu, upućujem vam rudarski pozdrav – 'Srećno!'", poručio je Grčić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čestitka Milorada Grčića, v. d. direktora "Elektroprivrede Srbije", povodom dana rudara

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021

Rudari EPS-a uvek ispunjavaju planove..Milorad Grčić, v. d. direktora "Elektroprivrede Srbije", čestitao je dan rudara...- Rudarima Rudarskog basena "Kolubara" i kostolačkog kopa "Drmno" čestitam 6. avgust, Dan rudara, jer su oni najsnažniji stub na koji se oslanja elektroenergetski sistem Srbije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.