Čestitka Milorada Grčića, v. d. direktora Elektroprivrede Srbije, povodom dana rudara

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 15:18

Čestitka Milorada Grčića, v. d. direktora "Elektroprivrede Srbije", povodom dana rudara

Rudari EPS-a uvek ispunjavaju planove

Milorad Grčić, v. d. direktora "Elektroprivrede Srbije", čestitao je dan rudara.

- Rudarima Rudarskog basena "Kolubara" i kostolačkog kopa "Drmno" čestitam 6. avgust, Dan rudara, jer su oni najsnažniji stub na koji se oslanja elektroenergetski sistem Srbije - rekao je Milorad Grčić, v. d. direktora "Elektroprivrede Srbije", čestitajući dan rudara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Rudari svoju posvećenost pokazuju svakodnevno, decenijama unazad, u svim vremenskim uslovima. Njihov zadatak je da iskopaju otkrivku i obezbede dovolјno uglјa za srpske termoelektrane, bilo da je 40 stepeni iznad ili 20 ispod nule. Oni daju i više od očekivanog i zadatog, obaraju sopstvene rekorde i nikada se ne žale. Rudari iz meseca u mesec ispunjavaju proizvodne planove i za sedam meseci ove godine proizvedeno je više 20 miliona tona uglja i više od 64 miliona kubnih metara otkrivke.

Grčić je naglasio da je zajedništvo koje pokazuju rudari u obavlјanju svojih svakodnevnih poslova, prepoznatlјivo u EPS-u.

- Svi EPS-ovi rudari jedna su složna porodica i samo zahvalјujući požrtvovanosti svakog njenog člana, čitava Srbija i u najtežim trenucima računa na vas. Zahvalјujem vam na svemu - rekao je Grčić.

Prvi čovek EPS-a je ukazao da EPS nastavlјa da unapređuje i modernizuje rudarski sektor i nastojaće da postavi rudarstvo na viši, savremeni nivo, poštujući sve ekološke principe.

- Srbija i EPS bez vas ne mogu i važni ste nam zato i nastojimo da unapredimo  uslove rada, i da zajedno stvaramo čvrstu osnovu za sigurnu budućnost građana Srbije. Sa želјom da vas zdravlјe što bolјe služi i da ostvarite što više uspeha u radu, upućujem vam rudarski pozdrav – Srećno! - rekao je Grčić.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.