Zakoračila je u 5. deceniju, poreklom iz Srbije, a u Holivudu je jedna od najlepših GLUMICA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakoračila je u 5. deceniju, poreklom iz Srbije, a u Holivudu je jedna od najlepših GLUMICA! (FOTO)

Svaka joj čast...

Stana Katić rođena je u Kanadi, ali je postala TV zvezda u Americi.

Proslavila se najpre u seriji "24 sata", a zatim i u hit seriji "Kasl" koja se prikazuje i kod nas i u kojoj igra glavnu ulogu. Glumila je i u filmu "Zrno utehe", o Džejmsu Bondu, iz 2008. godine.

Stanin otac je Srbin, poreklom iz dalmatinskog gradića Vrlika, koji je sa suprugom emigrirao u Kanadu još pre raspada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jugoslavije.

Interesantno je da je ona, iz šale, popularnog američkog voditelja Džimija Kimela naučila da psuje na srpskom. Takođe, često dolazi u Srbiju i otvoreno promoviše lepote naše zemlje.

Ona se nedavno prošetala ulicama Njujorka u simpatičnoj, cvetnoj, mini haljini i mantilu, dok je za obuću odabrala salonke crvene boje. Stana 26. aprila napunila 41. godinu, pa iako je zvanično ušla u petu deceniju izgleda zaista fenomenalno.

Uverite se i sami:

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic) on Feb 28, 2019 at 11:49am PST

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic) on Feb 21, 2019 at 12:12pm PST

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic) on Feb 18, 2019 at 8:42am PST

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic) on Jan 9, 2019 at 3:03am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.