Barbara Strejsend se razvodi zbog Stane Katić

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbara Strejsend se razvodi zbog Stane Katić

SLAVNA pevačica Barbra Strejsend (71) zatražila je, navodno, razvod od supruga Džejmsa Brolina (73) zbog njegovog neverstva. Ona sumnja da ju je muž prevario sa kanadskom glumicom srpskog porekla Stanom Katić (35). Njih dvoje su, navodno, flertovali na snimanju serije "Kasl", a ogorčena Barbra sumnja da se između njih dogodilo mnogo više od toga, pa je odlučila da se posle 15 godina braka razvede od Brolina. Izvor blizak paru je rekao da je Džejms stalno govorio da je Stana inteligentna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zgodna i šarmantna, i da je zadovoljstvo raditi s njom, što je produbilo sumnje slavne pevačice. Mada je rođena u Kanadi, Stana je poslednjih godina postala prava TV zvezda u Americi. Proslavila se u seriji "24 sata", a pre nekoliko godina zaigrala je glavnu ulogu detektivke Kejt u hit seriji "Kasl", za koju je nedavno nagrađena na manifestaciji "Pipl čojs". Glumila je i u filmu "Zrno utehe", o Džemsu Bondu, iz 2008. godine. Stanin otac je Srbin, poreklom iz dalmatinskog gradića Vrlika, koji je sa suprugom emigrirao u Kanadu još pre raspada Jugoslavije. Osim srpskog i engleskog, Stana tečno govori još tri jezika, a nedavno je, na njegovo insistiranje, naučila popularnog američkog voditelja Džimija Kimela da psuje na srpskom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska glumica pomutila brak Barbare Strejsend

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2014, 03:39

Brak Barbre Strejsend i njenog 73-godišnjeg supruga Džejmsa Brolina je pred raspadom, a glumica sumnja da ju je muž prevario sa mladom glumicom srpskog porekla Stanom Katić...Stana Katić navodno zavela Barbarinog muža..Džejms i Stana navodno su flertovali na snimanju serije "Castle", a Barbra...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.