Tadićev optimizam ponovo na normalnom nivou, očekuje se dalji rast

Izvor: Njuz.net, 27.Feb.2012, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićev optimizam ponovo na normalnom nivou, očekuje se dalji rast

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Očekuje se da bi krajem nedelje nivo Tadićevog optimizma mogao dodatno da skoči

BEOGRAD, 27. februar 2012, (Njuz) - Nivo optimizma predsednika Srbije Borisa Tadića ponovo je na normalnom nivou posle vesti iz Brisela da će Srbija dobiti status kandidata za članstvo u EU, saopšteno je iz Predsedništva.
- Nakon prošlonedeljnog dramatičnog pada optimizma, on se značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << poboljšao kod predsednika Tadića, posle saopštenja da niko od šefova diplomatija zemalja EU nema ništa protiv da Srbija dobije status kandidata - navodi se u saopštenju.
Sa Andrićevog venca navode da se novi rast optimizma može očekivati krajem nedelje.
- U četvrtak i petak je samit EU na kojem će i zvanično biti potvrđena odluka evropskih ministara. Nivo optimizma bi tada mogao dodatno da skoči, a predsednik Tadić bi mogao i veselim glasom da se obrati građanima - procenjuju iz predsednikovog kabineta.
Pojedini analitičari smatraju da rast Tadićevog optimizma ovde neće stati.
- Njegov rast će biti nastavljen, a takav trend će naročito biti vidljiv posle 13. marta kad budu raspisani izbori - objašnjava politički analitičar i sociolog Milan Nikolić - Iako u poslednje vreme mnogi smatraju da će njegov optimizam splasnuti krajem aprila ili početkom maja, tendencija njegovog rasta biće sigurno prisutna do kraja ove i početka sledeće godine kada bi trebalo da budu raspisani predsednički izbori.
Bane Grković
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Evropska Unija

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.