Nenad Golijanin smenjen sa mesta predsednika OSS-a

Izvor: Beta, 25.Okt.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Golijanin smenjen sa mesta predsednika OSS-a

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Nenad Golijanin smenjen je danas sa te funkcije, a organizacijom će u narednom periodu upravljati Radno telo.Golijanin je smenjen glasovima 43 od 47 delegata Skupštine OSS. Dva delegata bila su uzdržana, a dva nisu glasala. Golijanin je nedavno na kongresu Svetske odbojkaške federacije (FIVB) bio uzdržan prilikom glasanja o prijemu Kosova u članstvo.Radno telo će činiti Vladimir Grbić, Bogdan Mamuzić i Petar Bogunović. Njihova obaveza biće da u narednih 60 dana pripreme izbornu Skupštinu OSS-a, na kojoj će biti izabran novi predsednik.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO - Smenjen Golijanin!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Nenad Golijanin smenjen je danas sa te funkcije, a organizacijom će u narednom periodu upravljati Radno telo...Golijanin je smenjen glasovima 43 od 47 delegata Skupštine OSS. Dva delegata bila su uzdržana, a dva nisu glasala...Golijanin je nedavno na kongresu...

Nastavak na Sportske.net...

Golijanin: Patriotizam se meri sportskim pobedama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Okt.2016, 14:06

"Uglovi gledanja su različiti, moji su samo sportski motivi​", kaže za RSE predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Nenad Golijanin nakon što je skupština Saveza glasala za njegovu smenu zbog toga što je bio uzdržan kada se na Kongresu Svetske odbojkaške federacije glasalo za prijem Kosova.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.