Izvor: RTS, 24.Feb.2023, 13:23

Nemanja Vidić zvanično predao kandidaturu za predsednika FSS

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Vidić je zvanično predao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, u prostorijama saveza u Beogradu.
"Predao sam dokumentaciju, u ponedeljak ću dostaviti i predložen sastav Izvršnog odbora", izjavio je Nemanja Vidić za Sportklub.

U sredu 22. februara Fudbalski savez Beograda saopštio je da je zvanično kandidovao Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije na izborima. FS Istočne Srbije, FS Vojvodine, FS Zapadne Srbije i FS Kosova i Metohije su ranije predložili Džajića za predsednika FSS.
Fudbalski savez Srbije dobiće predsednika 14. marta kada su zakazani izbori. Do 27. februara u 14 časova je rok za predaju kandidatura za prvog čoveka FSS.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemanja Vidić zvanično predao kandidaturu za predsednika FSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2023

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Vidić danas je zvanično predao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, u prostorijama saveza u Beogradu..."Predao sam dokumentaciju, u ponedeljak ću dostaviti i predložen sastav Izvršnog odbora", izjavio je Nemanja Vidić za Sportklub...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

„Dragana Džajića je abolirao predsednik države, ali ga nikada nije abolirao narod“: Mirko Poledica za Danas o izborima u FSS

Izvor: Danas, 24.Feb.2023

Nemanja Vidić danas je i zvanično podneo dokumentaciju kojom se kandidovao na izborima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Uprkos velikim pritiscima na delegate sakupio je neophodnih pet potpisa, a jedan od njih je i Mirko Poledica, predsednik nezavisnog sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.