Možda ostanemo bez kandidature za EU

Izvor: TvojPortal.com, 15.Maj.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda ostanemo bez kandidature za EU

15. 05. 2011. Vestionline | Blic
Ostanak bez kandidature za članstvo u EU značio bi kraj evropske orijentacije Srbije, a mogućnost da se to desi nije mala, izjavio je profesor međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Predrag Simić.

Teško da će SAD popustiti u skorije vreme: Predrag Simić

''Pojedine članice Unije povlače poteze koji direktno narušavaju glavna dostignuća >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << EU: Danska vraća kontrolu na granice šengenskog prostora, Holandija je ponovo zaoštrila stav prema Srbiji, a tu je i izveštaj glavnog haškog tužioca koji bi mogao biti negativan. Sve to bi, sasvim sigurno, vodilo slomu svih stranaka koje se zalažu za evropske vrednosti'', kazao je Simić u intervjuu za ''Blic''.
Simić je, komentarišući otpor zemalja poput SAD i Velike Britanije prema istrazi o trgovini ljudskih organa na Kosmetu i Albaniji, kazao da je takav sled događaja očekivan.
opširnije možete pročitati na ovom linku

eukandidatura za članstvo u EUPredrag Simićevropska orijentacija Srbijebez kandidature za EU
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.