Koštunica kandidat DSS za predsednika Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica kandidat DSS za predsednika Srbije

BEOGRAD -

Lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica kandidat je te stranke na predsedničkim izborima, odlučilo je danas Predsedništvo DSS.

"Prihvatio sam se kandidature da bih što više i što bolje zastupao ideju političke i vojne neutralnosti", rekao je Koštunica na vanrednoj konferenciji za novinare.

Ističući svoju kandidaturu, Koštunica je rekao da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o velikoj i sudbonosnoj ideji, koja "vodi iz bezizlaza Srbije".

"Politička neutralnost je drugo ime za slobodu Srbije", rekao je Koštunica i ocenio da je ta ideja bliska najvećem broju građana, kao i da će se potruditi da ona prodre do najvećeg dela javnosti.

Dodao je i da će se kroz političku neutralnost najbolje urediti odnosi sa EU, Ruskom federacijom i sa SAD.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Vojislav Koštunica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.