Da li je to Pacoli na tankom ledu?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je to Pacoli "na tankom ledu"?

Zamenik kosovskog premijera i potpredsednik Demokratske partije Kosova Enver Hodžaj kritikovao način na koji je Priština vodila spoljnu politiku tokom 2018.

Na čelu tog ministartsva je Bežet Pacoli, koji je izazvao niz reakcija Srbije, ali i pojedinih zemalja, tokom zasedanja Generalne skupštine UN kada je slučajne susrete s nekim zvaničnicima predstavljao kao razgovore o budućnosti Kosova.

Hodžaj je, kako navodilist Bota sot, kazao da ne upire direktno prstom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Pacolija, ali je istakao da je činjenica da su se "priznanja za Kosovo odugovlačila kao i kosovsko članstvo u međunarodnim organizacijama".

Razlog tome je, prema njegovim rečima, nedostatak koordinacije između Pacolija i predsednika i premijera, Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.