SNAJA I SVEKAR SE VOLE!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAJA I SVEKAR SE VOLE!

Ljubav ne zna za godine! Glumci Halil Ergun i Deniz Cakir, koji u megapopularnoj turskoj seriji „Kad lišće pada“ glume svekra i snaju Alija Rizu i Ferhunde, privatno su u intimnoj vezi, saznaje Kurir!

Ljubav ne zna za godine!

Glumci Halil Ergun i Deniz Cakir, koji u megapopularnoj turskoj seriji „Kad lišće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pada“ glume svekra i snaju Alija Rizu i Ferhunde, privatno su u intimnoj vezi, saznaje Kurir!

Kao svekar, Ali Riza prezire snaju Ferhunde, koja spletkama unosi razdor u porodicu, ali kad se kamere ugase, njima dvoma ne smeta ogromna razlika u godinama da bi bili zajedno. Šezdesetpetogodišnji Halil stariji je od Deniz čak 36 godina!

Njih dvoje zbližili su se na snimanju serije, a vremenom su prestali da se kriju od kolega, koji ih tokom pauza na setu gledaju zagrljene.

Bliskost Deniz i Halila u više navrata zabeležili su i turski paparaci, koji su ih slikali u situacijama mnogo intimnijim od kolegijalnih.

Mada nikad zvanično nisu potvrdili da su u vezi, Ergun i Cakirova u brojnim intervjuima imaju samo reči hvale jedno za drugo. Tako je Halil više puta izjavljivao da je Deniz lepa, talentovana i pametna, a ni ona njemu nije ostajala dužna.

- Prijateljstvo s Halilom je najlepša stvar koja mi se dogodila, s njim mogu da uživam u svemu i baš me briga šta ko misli - rekla je glumica i time indirektno potvrdila informacije da su u ljubavi.

Ima „dečka za javnost“

Deniz Cakir nekoliko meseci unazad pored tajne veze s Halilom Ergunom ima i onu javnu. Ona, navodno, izlazi s kolegom Firatom Dogrulogluom, ali se sve glasnije šuška o tome da joj je on samo pokriće jer njena veza s trideset šest godina starijim muškarcem u tradicionalnoj Turskoj ne bi bila prihvaćena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.