Windows 8 video demonstracija

Izvor: Baguje.com, 05.Jun.2011, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 8 video demonstracija

Prvi Windows 8 video koji je Microsoft objavio na njihovoj Youtube stranici po prilično je izazvalo zbunjenost. Oni koju su pogledali video verovatno su pomislili da će Windows 8 izgledati slično Windows Mobile 7, ukoliko ste to pomislili niste puno pogresili. Do sada se može videti da će Windows 8 imati 2 interfejsa, prvi koji će biti namenjen ekranima na dodir, dok će drugi intefejs biti standardna verzija na koju smo svi navikli sa nekim novim funkcijama i izmenjenim intefejsom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << Tačno kako će izgledati Windows 8 moće se potvrditi kada izadje prva beta verzija.
Ukoliko niste pogledali video na microsoft-ovoj youtube-u stranici preporucujem da pogledate kako bi razumeli o cemu pricam.
Slični postovi:Windows 7 Service Pack 1 Pravljenje video klipa za youtube od vaših slika Da li će Windows 7 raditi na vašem računaru ?

Post "Windows 8 video demonstracija" je objavio Mr.Tess za sajt Baguje.COM, dana 4. 06. 2011.
Kategorije: Windows, Windows 8 | Tagovi:



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.