Velika popularnost YouTube servisa

Izvor: ITsvet.com, 30.Jul.2011, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika popularnost YouTube servisa

Preko tri milijarde video sadržaja se pogleda svaki dan preko YouTube-a. Pew Internet & American Life Project objavio je izveštaj kojim se dokumentuje demografija američkih korisnika koji koriste Web sajtove za razmenu video sadržaja. Pew Internet & American Life Project je jedan od sedam projekata koji su obuhvaćeni Pew centrom za istraživanje, neprofitnom organizacijom koja vrši izveštaje o američkim trendovima i stavovima. Pew navodi da 71% odraslih osoba posećuje sajtove za razmenu video sadržaja kao što su YouTube i Vimeo, što je povećanje od 5% u odnosu na Pew istraživanje sprovedeno prošle godine.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Objavljene internet statistike

Izvor: ITsvet.com, 30.Jul.2011

Akamai Technologies, vodeći provajder cloud optimizacionih usluga, objavio je svoj izveštaj za prvi kvartal ove godine. Na osnovu podataka koji su sakupljeni preko Akamai Internet platforme, preko koje se vrši 15 – 30% Web saobraćaja na globalnom nivou, izveštaj obezbeđuje uvid u ključne internet...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.