Skinite klipove sa preko 280 video sajtova!

Izvor: Baguje.com, 05.Jun.2011, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinite klipove sa preko 280 video sajtova!

Mnogi programi koji se bave skidanjem klipova sa video sajtova podržavaju samo nekoliko najpopularnijih sajtova kao što je Youtube, međutim, program koji ću vam opisati preuzima klipove sa preko 280 video sajtova.
U pitanju je besplatan program All Video Downloader koji će vam sigurno pomoći pri preuzimanju klipova sa velike većine video sajtova.
Sve što je potrebno je da preuzmete program (oko 3MB) instalirate ga, pokrenete i unesete veb adresu klipa koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << želite da preuzmete. U slici iznad možete videti ceo postupak. Kopiranu adresu ubacite u prvo prazno polje u programu, kliknete dugme 'Download' i to je to. Ispod u programu možete da birate u kom formatu želite video klip koji preuzimate, a odmah ispod i mesto gde želite da vam se klip smesti nakon preuzimanja. Osnovno podešavanje snima film u My Documents/Videos i u .avi formatu.
Program je, kao što rekoh, besplatan i možete da ga preuzmete sa adrese http://www.kastorsoft.com/index_en.html
Slični postovi:Kako da skidate klipove sa Metacafea ? Kako da skidate klipove sa Youtube sajta ? Konvertovanje video klipa u mp3 format

Post "Skinite klipove sa preko 280 video sajtova!" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 5. 06. 2011.
Kategorije: Download, Filmovi, Klipovi, Konvertovanje, Multimedija, Youtube | Tagovi: besplatno



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.