SNIMALA KAKO BACA KUCE U REKU (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Sep.2010, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMALA KAKO BACA KUCE U REKU (VIDEO)

BUGOJNO - Kakav užas! Na internetu je osvanuo snimak koji je toliko stravičan da je odmah skinut sa servisa Jutjub: devojka, snimljena navodno u bosanskom gradu Bugojnu, iz kutije pune bespomoćnih kučića uzima jedno po jedno i, uz histeričan smeh, baca ih u reku!

BUGOJNO - Kakav užas!

Na internetu je osvanuo snimak koji je toliko stravičan da je odmah skinut sa servisa Jutjub: devojka, snimljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << navodno u bosanskom gradu Bugojnu, iz kutije pune bespomoćnih kučića uzima jedno po jedno i, uz histeričan smeh, baca ih u reku!

Na internetu je u toku velika potera za devojkom plave kose u crvenoj trenerci koja je zverstvom digla planetu na noge, a na jednom internet forumu pojavio se i mladić koji tvrdi da je njen brat i da je on snimao pokolj.

On je na forumu branio svoju sestru, tvrdeći da se u njihovom dvorištu okotila kučka „koja na sebi nosi milione bolesti“, pa su „zbog očuvanja zdravlja“ odlučili da bace kučiće u reku.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.