Prvi skok sa novog mosta na Adi

Izvor: B92, 06.Sep.2011, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi skok sa novog mosta na Adi

Beograd -- Beograđanin Dane G. skočio je u prošlu sredu sa mosta na Adi Ciganliji, sa visine od 22 metra, kako bi bio prvi čovek koji je skočio sa novog mosta.

Skakač Dane G. star 53 godine, koji se inače bavi ekstremnim sportovima, je prošao nepovređen.

U izjavi za beogradske medije kaže da se u prošlu sredu ušunjao na gradilište na novom mostu na Adi i skočio "ne da bi se ubio, već da bi most poneo, kako kaže, njegovo ime". Ceo skok je kamerom zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegov prijatelj i snimak postavio na sajt Jutjub.

"Zbog niskog vodostaja Save plašio sam se kako će sve ispasti. Ovaj skok je bio fantastično iskustvo! Bavim se ekstremnim sportovima i oduvek sam pokušavao da budem prvi u nečemu. Sad mi se ukazala prilika za to. Skok sam brižljivo isplanirao. Nije lako doći na most zbog radnika. Zato sam obukao radničko odelo, popeo se i skočio - rekao je Dane za beogradske medije.

Egzibicionista, koji za sebe kaže i da je adrenalinski manijak, je apelovao na ljude da nikako ne skaču sa mosta.

Novi most kod Ade visok je, bez pilona, 22 metra.

Brankov most je visok 14 metara.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ekstremna zabava u Beogradu

Izvor: Domino Magazin, 06.Sep.2011

Skok sa mosta na Adi u Savu snimljen kamerom..Nepoznati Beograđanin, sa nadimkom Dane je skočio sa novog mosta na Adi. Sve su snimili njegovi prijatelji sa džet ski skutera, koji su ga posle i pokupili iz vode. Dane kaže da se prerušio u radnika kako bi izveo ovu vratolomiju...Most je visok oko...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.