PremijeraJutjub filma! (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera"Jutjub" filma! (VIDEO)

Neobična stvar, ili čudo tehnologije? A šta bi mi da nam nije "Jutjuba" na kome možemo pogledati i poslušati gotovo sve što nas zanima. Ali da li biste se setili da napravite film od "Jutjub" snimaka? Poznati reditelj Ridli Skot, napravio je zanimljiv film o jednom danu na planeti Zemlji, pod nazivom "Život u jednom danu".

Poznati reditelj Ridli Skot napravio je zanimljiv film o jednom danu na planeti Zemlji, "Život u jednom danu", koji će premijerno biti prikazan 23.juna >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na bioskopskom platnu, prenosi Blic.

Vudi Alen ponovo u filmu

Majkl Džekson: Nisu ga zaboravili!(VIDEO)

Premijera filma "Zduhač znači avantura" (VIDEO, FOTO)

Oni koji budu imali priliku da ga pogledaju, videće kako izgleda jedan dan na Zemlji, i to očima pomenutog reditelja, i kako mu je pošlo za rukom da od delića napravi celinu? Ujedno ćete se upoznati i sa načinima na koji ljudi mogu provesti jedan dan, bilo da su u Australiji ili Zambiji, ili na nekom drugom kraju planete.

Pogledajte delić te celine:

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.