Policajac suzavcem isprskao vevericu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2011, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac suzavcem isprskao vevericu

Videosnimak koji prikazuje policajca kako suzavcem prska vevericu izazvao je žestoke reakcije javnosti nakon što je postavljen na Jutjub. Video je snimio jedan učenik srednje škole Teksasu.

Na videosnimku se može čuti glas nekoliko učenika kako viču policajcu da prestane i da "ga ne prska".

Nakon što je policajac ignorisao povike studenata i poprskao vevericu, ona se dezorijentisano vrtela u krug. Policijska ispostava grada stala je iza poteza policajca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Narednik Ves Toli je rekao da je policajac stajao između veverice i grupe učenika, jer je mislio da je životinja zaražena.

On je rekao da je policajac nekoliko puta bezuspešno pokušao preplašiti i oterati vevericu, ali da nije uspeo posle čega je upotrebio suzavac kako bi zaštitio studente.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.