Pijani vozač ispred Skupštine

Izvor: B92, Beta, 22.Maj.2010, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani vozač ispred Skupštine

Beograd -- Na sajtu Jutjub pojavio se snimak pijanog vozača sitroena C5 kome policija dozvoljava da napravi prekršaj i da se parkira ispred Doma Narodne skupštine.

Mediji javljaju da je reč o uglednom kragujevačkom biznismenu Zoranu Jovičiću.

Jovičić je najpre vozio u suprotnom smeru u jednoj od najprometnijih beogradskih ulica, gde je pokušao da ga zaustavi policajac.

Potom je neprilagođenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brzinom prešao preko platoa ispred skupštine i popeo se automobilom do samog ulaza i umalo krenuo niz stepenice. Nakon toga se parkirao ispred same skupštine.

Komitet za bezbednost saobraćaja pozvao je Ministarstvo unutraših poslova da energično i bez odlaganja reaguje povodom objavljenog snimka na kome se vidi pijani vozač koji krši saobraćajne propise ispred Narodne skupštine.

Komitet smatra da snimak, koji putem medija mogu da vide milioni građana Srbije, može biti dovoljan osnov za pokretanje prekršajnog postupka, a sud treba da odluči o postojanju prekršaja i kazni.

Pogledajte i snimak sa YouTube-a:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijani vozač ispred Narodne skupštine

Izvor: Blic, 22.Maj.2010

Na sajtu "Jutjub" pojavio se snimak kako policija dozvoljava pijanom vozaču "sitroena C5" da napravi prekršaj i da se parkira ispred Doma Narodne skupštine...Kako prenose mediji, vozač je kragujevački biznismen Zoran Jovičić, koji je najpre vozio u suprotnom pravcu na početku Bulevara kralja...

Nastavak na Blic...

Reagovati na snimak pijanog vozača

Izvor: S media, 22.Maj.2010

Komitet za bezbednost saobraćaja pozvalo je danas Ministarstvo unutraših poslova da energično i bez odlaganja reaguje povodom objavljenog snimka na kome se vidi pijani vozač koji krši saobraćajne propise ispred Narodne skupštine. ..Na snimku, koji je objavljen na internet sajtu b92.net, a preduzet...

Nastavak na S media...

BIZNISMEN IZ KARGUJEVCA SULUDO VOZIO U CENTRU BEOGRADA

Izvor: Kurir, 23.Maj.2010, 08:02

BEOGRAD - Vratolomna vožnja ispred Doma Narodne skupštine biznismena Zorana Jovičića, vlasnika firme "Telefonkomerc MB" iz Kragujevca, mora biti sankcionisana, smatra Komitet za bezbednost saobraćaja! Na juče objavljenom snimku na internet sajtu Jutjub jasno se vidi da Jovičić, očigledno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.