Pijan ko majka! (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan ko majka! (VIDEO)

Nepoznati Britanac zabavio je svojim pijanstvom ceo svet nakon što je kompilacija snimaka s uličnih kamera dospela na svevideći Jutjub. Pijanac je snimljen na dugom putu kući nakon što je izazvao incident u ekskluzivnom hotelu Savoj.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Četrdesetogodišnji Britanac prvo je bio izbačen s dodele pozorišnih nagrada, jer je toliko popio da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je pao pred glumcima kao što su sir Jan Mekkilen i Lajam Nison.

Nakon neprijatnog početka, ostatak večeri nastavio je da ide nizbrdo. Ulične kamere snimile su ga na njegovu dugom putovanju kući na kom je više padao nego hodao.

Pogledajte "đusku" koja ostavlja bez daha! (VIDEO)

Istetovirala fotke prijatelja sa "Fejsbuka" (VIDEO)

Siroče zbog koga ćete zaboraviti Suzan Bojl! (VIDEO)

Iako ne znamo čime se taj britanski partijaner bavi, nakon gledanja snimaka njegovih spektakularnih padova, pretpostavićemo da je akrobata ili nešto slično. Naime, pri jednom od padova preko ograde na stepenicama napravio je bizaran kolut napred bez ruku.

Deset dana nakon svoje odiseje pokunjeni veseljak pojavio se na vratima hotela Savoj i ljubazno pitao da li je neko možda našao njegovu jaknu i novčanik. Delatnici hotela nisu mogli da mu pomognu s izgubljenim stvarima, ali laknulo im je što je bio živ i zdrav.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.