Ovako izgleda lice motocikliste bez kacige pri brzini od 240km/h

Izvor: Dzungla.org, 11.Sep.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda lice motocikliste bez kacige pri brzini od 240km/h

Izvesni Džonatan Grejem je na Jutjub postavio snimak sebe kako, bez kacige i u potkošulji vozi motor brzinom od 240km/h. Od same brzine, preko kacige, zaštitnih naočara i kombinezona, ovaj mladić se oglušio o mnoge sigurnosne propise i to sve kako bi pokazao deformisanje svog lica pri velikoj brzini.
OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Ovako izgleda lice motocikliste bez kacige pri brzini od 240 kilometara na sat

Izvor: medio.rs, 11.Sep.2013

Izvesni Džonatan Grejem je na Jutjub postavio snimak sebe kako, bez kacige i u potkošulji vozi motor brzinom od 240kmh. Od same brzine, preko kacige, zaštitnih naočara i kombinezona, ovaj mladić se oglušio o mnoge sigurnosne propise i to sve kako bi pokazao deformisanje svog lica pri velikoj brzini.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.