Maraja Keri se razbila na sceni

Izvor: S media, 27.Sep.2010, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maraja Keri se "razbila" na sceni

Pevačica Maraja Keri nedavno je na svom nastupu u Singapuru za vreme izvođenja pesme “Make It Happen” na sebi imala tako visoke potpetice, da se spotakla i pala. Pop diva uspela je da se podigne uz pomoć igrača, a zatim su sporne cipele, po njenom naređenju, izuli njeni pomoćnici.

Zanimljivo je da je Maraja sve pokušala da okrene na šalu, pa je svojoj publici nakon pada rekla: “Namerno sam to uradila”.

Pogledajte kako je to izgledalo…

Morate skinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/OV1KDFVojGc?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerOV1KDFVojGc", "ytplayerOV1KDFVojGc", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: Tračara.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.