Kosmička YouTube panda

Izvor: B92, 08.Jul.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosmička YouTube panda

Sa manjim promenama YouTube izgleda ovako kako izgleda sada već neko vreme. Da je vreme za redizajn misle ljudi iz YouTube tima, koji trenutno eksperimentišu sa mogućim novim rešenjima.

"Dok vi gledate svoje omiljene i nove video snimke, mi u Tube-u smo opsednuti time kako su ti snimci prezentovani. Naš tim konstantno eksperimentiše, isprobava i igra se novim načinima na koje možemo vaše iskustvo učiniti baš onakvim kakvo vi želite", navodi se u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvaničnom saopštenju u kome se korisnici pozivaju da isprobaju mogući novi izgled ovog servisa.

Na adresi youtube.com/cosmicpanda možete videti kako će možda izgledati novi YouTube. Osim drugačijih boja, dominantu belu zamenila je siva, a novi izgled podrazumeva i drugačiji korisnički interfejs. Ukoliko vam se ne dopadne, jednostavno se možete vratiti na staru verziju.

Iz YouTubea vas pozivaju da pošaljete svoje mišljenje ili ideju o tome kako bi YouTube u budućnosti mogao da izgleda, a to možete učiniti klikom na plavu Feedback zastavicu sa leve strane.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.