Izvor: Blic, 09.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontaktirajte omiljene muzičare preko novog "JuTjub" kanala

Američki internet sajt za razmenu video sadržaja "JuTjub" (YouTube) lansirao je muzički kanal koji omogućava internet korisnicima kontakt s omiljenim muzičarima.



Kanal "Living ledžends" (Living legends) omogućava internet korisnicima da postavljaju pitanja muzičkim grupama ili pevačima, koji su pozvani da postavljaju svoje video sadržaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na "JuTjubu". Najinteresantnija pitanja dobiće i video odgovore, koji će biti postavljeni na sajtu tokom nekoliko sedmica.

Prva grupa koja će učestvovati na tom kanalu su "Roling stonsi" (Rolling Stones), a povod je izlazak dokumentarnog filma Martina Skorsezea posvećenog toj grupi pod nazivom "Neka bude svetlost", preneli su francuski mediji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.