Kako da preuzmete klip sa YouTube?

Izvor: Kako da?, 02.Apr.2009, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da preuzmete klip sa YouTube?

Kako i sami znate, YouTube je sajt za gledanje klipova. Do sada ste sigurno nekoliko puta imali želju da preuzmete klip koji ste pogledali, ali niste pronašli mogućnost za to. Na Internetu postoji nekoliko alatki koji vam omogućuju da ostvarite tu želju, a ja ću vam pokazati jednu, po meni najjednostavniju, od njih.

Prvo što trebate da uradite jeste da pronađete klip na YouTube koji želite da preuzmete, i kopirajte URL (putanju/link) do samog klipa.



Nakon što ste završili sa prvim korakom, idite na sajt http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/. Pojaviće vam se stranica jednostavnog dizajna sa jednim jedinim poljem za unos, i tu ubacite vašu adresu koju ste kopirali iz prvog koraka. Kada ste to završili, kliknite na dugme "Get Video". Ubrzo zatim će se ispod samog dugmeta pojaviti link za preuzimanje klipa, i sve što treba da uradite jeste da kliknete na njega i sačuvate klip na vašem računaru.



Kada je gotovo preuzimanje klipa, on je ekstenzije .flv, tj. formata fleš video zapisa, i možete ga otvoriti uz pomoć VLC plejera, ili koristiti "K-lite codec pack" uz pomoć koga možete, kada ga instalirate, gledati preuzeti klip u bilo kom od vaših plejera za gledanje filmova.




Nastavak na Kako da?...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kako da?. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kako da?. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.