Kad zapevaju novosadske Frajle

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2009, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad zapevaju novosadske Frajle

Ovih dana na sajtu YouTube pojavili su se video spotovi četiri devojke iz Novog Sada koje sjajno pevaju i imaju sve više fanova, a svoj marketing baziraju na Fejsbuku. Bend se zove "The Frajle" i nastale su u maju ove godine.

Izvode velike hitove pop, rok, r’n’b i i soul muzike, kako stranih, tako i izvođača sa naših prostora. Originalnim aranžmanima, višeglasnim interpretacijama, atraktivnom pojavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i harizmom koja pleni, osvojile su velike simpatije publike širom naše zemlje (Štrand, “09 Novi Sad,”Status” klub “09, Kikinda itd.), ali i van njenih granica ( “Garden” Budva, “Cats” Nikšić, “OGP”, “Grinič” Podgorica, Dvorana “Park”, Herceg Novi).

Jedinstvene na našoj muzičkoj sceni, The Frajle spremaju autorski materijal koji će prezentovati 2010. godine.

Frajle čine Marija Mirković (vokal i gitara), rođena 1983. u Prištini, Nataša Mihajlović (vokal), rođena 1979. u Novom Sadu. Zatim tu si i Nevena (vokal i gitara) i Jelena Buča (vokal), obe rođene u Somboru 1978. i 1981. godine.

O tome kako pevaju pogledajte, poslupšajte i uverite se sami.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.