Justin Bieber ima najgledaniji spot na Youtubu

Izvor: Kontra magazin, 17.Jul.2010, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Justin Bieber ima najgledaniji spot na Youtubu

Justin Bieber je od Lady GaGe preuzeo titulu najgledanijeg spota na sajtu Youtube. U petak, 16. jula, spot za pesmu 'Baby' mlađanog šesnaestogodišnjeg kanađanina pogledan je 245.746,720 puta! Rekord je do sada držala Lady GaGa sa spotom za pesmu 'Bad Romance’ i 245.570,952 pregleda. Bieber je upravo preko sajta Youtube uspeo da stekne popularnost i da preko ovog sajta obezbedi izdavački ugovor.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spot Džastina Bibera najgledaniji muzički video na "YouTube"

Izvor: Blic, 17.Jul.2010

Video spot za numeru "Baby" 16-godišnjeg kanadskog pevača Džastina Bibera postao je najgledaniji muzički video u istoriji sajta "YouTube", pošto je pogledan više od 245.746.720 puta. ..Donedavno je najgledaniji muzički video svih vremena na "YouTube" bio spot Lejdi Gage za pesmu "Bad Romance",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.